Sterre de Coninck
Persoonlijk en met liefde


Over onze veganistische en vegetarische catering

Uit eigen ervaring weet ik dat er vaak weinig te vinden is op veganistisch gebied. Je wordt vaak afgescheept met een vegaburger en patat, terwijl er zo veel variatie mogelijk is in de veganistische keuken.


Voor een ieders duidelijkheid, veganistisch eten en drinken is zonder (enige vorm van) vlees, vis, zuivel en eieren.  Veganistisch eten is dus per definitie ook geschikt voor vegetariërs. 

Meer of geheel plantaardig eten, is beter voor je lichaam en beter voor je omgeving. Denk hierbij aan dierenleed, wat door de enorme schaalvergroting in de vleesindustrie alleen maar erger is geworden. Maar als je je als mens of bedrijf hard wil maken voor het voortbestaan van de planeet en je inzet voor een duurzamer wereld, kun je door minder (of geen) dierlijke producten te eten, je steentje bijdragen.

Ik maak gerechten met invloeden uit verschillende keukens. Denk hierbij aan Curry’s uit India, goed gevulde wraps, Surinaamse pom en uitgebreide salades.

  • Ontbijt, lunch en diner.
  • Tussendoortjes en snacks.
  • Taarten, koekjes en andere zoetigheden.
  • Smoothies en sappen.
  • Koffie met melkvariaties op plantaardige basis, zoals haver- en sojamelk.
  • Hartverwarmende chai latte’s en ‘kruidenthee’ met anijs, kruidnagel en kardemom.
rosetta finish
rosetta finish
IMG_2446
IMG_2446
2017-09-29-PHOTO-00000077
2017-09-29-PHOTO-00000077
IMG_2469-1
IMG_2469-1
IMG_2559-1
IMG_2559-1
IMG_2583-1
IMG_2583-1
IMG_2592
IMG_2592
vegan rainbow
vegan rainbow
IMG_2693
IMG_2693
IMG_2697
IMG_2697
IMG_2367-1
IMG_2367-1
go vegan
go vegan


Op Rolletjes is vegan en vegetarisch specialist. Door de coronamaatregelen staat het catering deel van mijn bedrijf op een laag pitje. Ik sta open voor samenwerking met andere partijen en organisaties. Zo heb ik op beurzen het catering deel van de stand verzorgd, en heb ik vele beurzen mogen draaien voor bijvoorbeeld SoFine.